SISKON SIIVOUS OY

Siskon Siivous Oy tuottaa kaikki puhtauspalvelut yrityksille, koteihin teemme vain erikoissiivouksia, esim. koronasiivous, desinfiointisiivous, raivaussiivous ja kalmasiivous.


Tarjoamme yrityksille kaikki siivouspalvelut yli 1000 puhtauden ammattilaisen voimin 25 vuoden kokemuksella. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Porvoosta, Turusta ja Tampereelta. Meillä on asiakkaita muutaman hengen yrityksistä monen toimipisteen valtakunnallisiin toimijoihin. Puhtauden erikoisjoukot ovat käytettävissäsi ylläpitosiivouksissa sekä erikoissiivouksissa ja kauttamme saat myös kaikki siivouksen lisäpalvelut. Talvisin myös lumenpudotukset.


Siskon Siivous on valtakunnallinen siivousyritys, missä työt tehdään rautaisella ammattitaidolla ja luotettavasti. Me ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua ja tyytyväiset työntekijät takaavat myös tyytyväiset asiakkaat. Voit luottaa kokonaisvaltaiseen ammattiosaamiseemme, mikä säästää sinulta kustannuksia ja aikaa.