Uutiset


HS Helsinki -liitteessä 6.1 koko aukeaman hyvin kirjoitettu juttu Konalasta: Pauhaavien teiden ympäröimä Konala on monipuolisempi kuin moni tietääkään. Kuljin ympäri Konalaa yli kaksi tuntia HS:n toimittajan ja valokuvaajan kanssa. Yllättävän paljon hienoa historiaa ja nykypäivää  löytyy läheltä. 
Sopeutamme ryhmätoimintaamme

Konalan Asukastilassa

voimassa olevan pandemiaohjeistuksen mukaisesti.


Lasten ja nuorten toimintaa järjestetään ohjeistuksen sallimissa puitteissa. Seurakunta tiedottaa toiminnastaan.

Konala-Seuran Pilates ja keppijumppa  sekä työväenopiston jooga siirtyvät etätoimintaan.

Muu ryhmätoiminta on tauolla toistaiseksi.

Kylätalkkari  on tavoitettavissa puh 040-8370507


Yhteisvoimin menemme eteenpäin!


Helkan Naapurikahvit-hanke

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita "Naapurikahvit" -hankkeen webinaarimuotoiseen työpajaan, jossa kehitetään uutta palvelua ihmisille, jotka muuttavat omaan kaupunginosaasi! Etätyöpaja järjestetään ke 3.3. klo 17-19. Palvelun avulla muuttajat voivat tutustua uuteen asuinalueeseensa sekä sen asukkaisiin ja muihin toimijoihin. Työpajaillassa kartoitetaan muuttajien tarpeita ja toiveita. Ilmoittaudu mukaan työpajaan ja/tai jaa vinkkisi linkistä https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUVlylkLmDAEg32mIuiiwuI90N4HqorGQvCJkRdyWNOBW2vw/viewform
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen työpajaa.


Naapurikahvit-hankkeen tarkoituksena on tukea uusia asukkaita verkostoitumaan oman asuinalueensa eri toimijoiden kanssa sekä auttaa kaupunginosayhdistyksiä jäsenhankinnassa ja yhdistystoiminnan kehittämisessä.

Naapurikahveissa hyödynnetään dialogista Erätauko-toimintamallia. Tavoitteena on sosiaalisilta verkostoiltaan tiiviimpi kaupunginosa, jossa uudet asukkaat ovat löytäneet paikkansa ja kaupunginosayhdistykset ovat saaneet uutta puhtia toimintaansa.

Lähde rohkeasti mukaan, Konala-Seura osallistuu aktiivisesti. Asukastila on käytettävissä ja pannu kuumana!

Hanketta koordinoivat Metropolia ja Laurea ammattikorkeakoulut.