OmaStadi

KONALA-Seuran ja Pitäjänmäki-seuran MOLEMMAT EHDOTUKSET ETENIVÄT ÄÄNESTYKSEEN, joka oli 6.10 -28.10.2021

Ehdotus sisältää kolmen trampoliinipuiston rakentamisen Pitäjänmäen ja Konalan alueelle. Jokaisessa puistossa on kolme maatrampoliinia. 

Trampoliinit myös kerrostalossa asuvien lasten käyttöön!

https://omastadi.hel.fi/processes/osbu-2020/f/184/plans/768

Kaikille avoin, eri ikäryhmille sopiva, perheitä ja sukupolvia yhdistävä pienoigolf on kaikille sopiva liikuntamuoto.

ÄÄNESTÄ KONALAAN OMA KAUPUNGIN PIENOISGOLFRATA - löytyyköhän muualta?

https://omastadi.hel.fi/processes/osbu-2020/f/184/plans/763
Pienoisgolfrata Konalaan lp Vähätupa

Äänestykseen

Kaikille avoin, eri ikäryhmille sopiva, perheitä ja sukupolvia yhdistävä pienoigolf on kaikille sopiva vapaa-ajan peli. Konalan ja Pitäjänmäen alueelta lyhyt matka pelaamaan. Radan lisäksi alueelle tulee lukittava säilytystila välineille, esim koodilukolla. Koodin saisi Lp Vähätuvasta. Pienoisglfrataa voisivat käyttää myös leikkipuiston lapset, iltapäiväryhmiin osallistuvat koululaiset ja tilan muut käyttäjät. Erinomainen peli myös eläkeläisille ja ryhmille.

Ehdotuksen tekijät

Jan Furstenborg, Maritta Hyvärinen

Trampoliinipuistoja Pitäjänmäkeen ja Konalaan

Äänestykseen

Ehdotus sisältää kolmen trampoliinipuiston rakentamisen Pitäjänmäen ja Konalan alueelle. Jokaisessa puistossa olisi kolme erilaista maatrampolinia. Ehdotetut sijainnit olisivat Konalan Hilapellon puisto, Pitäjänmäen Reimarlan Nuolipuisto ja Pitäjänmäen teollisuusalueella Strömbergissä sopiva alue. Tavoitteena on tarjota tämän suuren alueen asukkaille virikkeistä lähiliikuntaa. Trampoliineja löytyy monen omakotitalon pihoista ja puutarhoista. Nyt halutaan tuoda tämä liikuntamuoto ja vapaa-ajan harrastus myös kerrostaloasukkaiden ulottuville. Pitäjänmäen-Konalan asukasrakenne on nopeasti ja merkittävästi muuttunut. Sosiaalinen eriarvoisuus on todellisuutta ja muunkielisten asukkaiden kasvanut määrä tekevät virikkeellisestä lähiympäristöstä tärkeän osan vastustettaessa syrjäytymistä ja helpotettaessa kotoutumista. Se myös vähentää häiriökäyttäytymistä ja on koko alueen viihtyisyydelle hyväksi.

Ehdotuksen tekijät

Jan Furstenborg, Maritta HyvärinenJ