KEHITTÄMINEN

UUTTA LÄNSI-HELSINKIÄ

--->jos et päässyt suosittuun tilaisuuteen, tallenne tulossa. Julkaistaan, kun ilmestyy!

Keskiviikkona 27.1 on kaupunkiympäristöasioihin keskittyvä Uutta Länsi-Helsinkiä tilaisuus verkossa.

Sisään tilaisuuteen pääsee klo 17.15 alkaen. Liittymislinkki on mm. tilaisuuden verkkosivulla: hel.fi/asukastilaisuudet > 27.1. Uutta Länsi-Helsinkiä -tilaisuus. Sivulta löytyy myös illan ohjelma ja muuta tietoa.

FB-tapahtumalinkki: https://www.facebook.com/events/206452330969471 johon liitetään myös liittymislinkki.

Tilaisuuteen kannattaa osallistua tietokoneella koska kännykällä esitykset näkyvät melko pienenä ja esityksiä ja chattiä ei pääse käyttämään aivan saumattomasti. Voit osallistua nimelläsi tai anonyymisti eli niin, että nimesi ei näy. Voit osallistua tilaisuuteen koko illan tai vain hetken aikaa.

Tilaisuutta varten sai esittää etukäteen kysymyksiä Kerrokantasi -verkkopalvelussa. Kysymyksiä ja kommentteja tuli yli 330 eli aihealue kiinnostaa länsihelsinkiläisiä.

Tilaisuudesta tulee tallenne verkkosivuille, mutta tallenteesta ei pääse seuraamaan viestiseinää.

Tilaisuuteen liittyvä uutinen löytyy täältä: https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunkiymparisto/uutta-lansi-helsinkia-220121



OmaStadi läntisellä alueella: nyt kehittämään

Läntisen alueen jatkoon päässeitä kehittämisideoita:

5. Pitäjänmäki ja Konala liikkuu• Pienoisgolfrata Konalaan• Talin jalkapallohallin ympäristön kehittäminen• Liikuntapaikka Konalaan Riukuharjulle, treeniä raikkaassa ulkoilmassa.• Outdoor sport facilities in Pitäjänmäki• Eri sukupolvia yhdistävä ulkokuntoilupaikka Hilapellon puistoon Konalaan• Nuolipuistoon maatrampoliinit• Monipuolinen ulkokuntosali Konalaan Leikkipuisto Vähätuvan läheiselle hiekkakentälle/nurmikentälle• Pitäjänmäen urheilukentän pukukoppi uusittava• Trampoliinipuisto ja kiipeilyseinä Konalaan

Mitä Alueraksalla tehdään?

Alueraksoilla käydään läpi alueen ideat ja tutustaan ideoiden ryhmittelyihin. Ryhmittelyt toimivat pohjana ja suosituksina ehdotusten tekemiselle. Tutustuthan ideoiden ryhmittelyihin (Ulkoinen linkki) ennen kun osallistut alueraksalle. Alueraksoilla yhdistellään ideoita ehdotuksiksi. Alueraksoja järjestetään kahdeksan, yksi kunkin alueen ideoiden käsittelyä varten.

Alueraksojen aikataulu:

  • Läntinen suurpiiri 3.2. 2021 klo 17.30 – 19.30 (digituki klo 17.00)

Ilmoittaudu Alueraksalle (Ulkoinen linkki) ilmoittautumislomakkeella.

Täältä löydät kaikki ideat:

https://omastadi.hel.fi/uploads/decidim/attachment/file/3310/ideoiden_ryhmittely_LANTINEN_saavutettava.pdf