ASKARRUTTAJA

Askarruttaja on erilaisia askartelukerhoja, -kursseja ja -tapahtumia järjestävä yritys. Askarruttajan asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä/yhteisöjä laajalla ikäjakaumalla!

Kouluikäisille lapsille on tarjolla mm. askartelusynttäreitä, kerran viikossa kokoontuvia askartelukerhoja sekä kesäleirejä.

Aikuisille Askarruttaja järjestää yhden päivän/illan pituisia kursseja, joista tämän hetken muodikkaimpia suosikkeja ovat makramee -punontaan keskittyvät kurssit, kuten seinävaatemakramee -kurssit. Vuosittain järjestetään myös erilaisia paperi- ja korttiaskarteluun keskittyviä kursseja. Muitakin kursseja järjestetään kysynnän mukaan. Tuleville kausille on suunnitteilla mm. ”rentoja askarteluretriittejä”, joissa käytetään kokonainen lauantai- tai sunnuntaipäivä rentoon yhdessä tekemiseen tietyn askartelutekniikan/-teeman parissa!

Aikuisille on ollut tarjolla myös aikuisten askartelukerho, jossa on tehty kaikkea mahdollista mixed media -töistä tekstiilien koristeluun, paperifiligroinnista massatöihin ja mandaloiden maalaamisesta lasi- ja posliinimaalaukseen!

Yritykset voivat tilata Askarruttajalta kursseja ja työpajoja esim. virkistystapahtumiinsa, tyhy-päiviin tai asiakastapahtumiin ohjelmanumeroksi. Suosituimpia ovat olleet erilaiset jouluaskartelu -tapahtumat sekä makramee -kurssit.

Suurin osa Askarruttajan toiminnasta tapahtuu omissa toimitiloissa Konalassa (Vähäntuvantie 1A), mutta osa kursseista ja tapahtumista on mahdollista järjestää myös asiakkaan omissa tiloissa.

Korona-aika on rajoittanut huomattavasti ryhmämuotoisen harrastustoiminnan järjestämistä. Kun tilanne normalisoituu ja toimintaa voidaan taas järjestää kaikille ikäryhmille.


 Askarruttaja myöntää Konala-seuran jäsenille 15% alennuksen aikuisten kursseista. Alennus ei koske aikuisten askartelukerhoa, eikä kouluikäisille suunnattuja kerhoja ja leirejä.