Konalan asukastilassa toimivat järjestöt

Konala-Seura ry

toimintaa:Keppijumppa, Pilates, kirjallisuuspiiri, avoimet ovet, kylätalkkarin tietotekniikkaopastus, luentoja, ajankohtaistapahtumia


Pitäjänmäen seurakunta

Lastenliitto

Helsingin työväenopisto

Uudenmaan MLL

Pit-Ko, Pitäjänmäen-Konalan ikäväki-yhdistys

Joogaa Konalassa: kurssille mahtuu vielä!

Keskiviikko-illan joogaa Konalan asukastilassa kauppakeskus Ristikossa!

Keskitymme Hathajoogan perusteisiin: tietoiseen hengitykseen, rentoutukseen ja meditaatioon. Hathajoogassa liikkeet ja asanat ovat lempeitä ja ne sopivat suurimalle osalle ihmisistä. 

Kurssilla opit tuntemaan kehosi ja työskentelemään sen kanssa turvallisesti vahingoittamatta niveliäsi. Jooga myös vahvistaa lihaksia ja auttaa kehon liikkuvuutta. Hathajooga auttaa monia ihmisiä nukkumaan paremmin, pitämään yllä parempaa mielialaa, tuntemaan olonsa rentoutuneemmaksi sekä hallitsemaan stressiä paremmin.

Tuo oma joogamattosi, vesipullo sekä vaatteet, joissa on mukava liikkua. 

Opetuskieli on pääsääntöisesti suomi, mutta opettaja käyttää tarvittaessa apukielenä myös englantia. 

Meditative Hatha Yoga Prana Vidya focuses on spiritual work through relaxation, conscious breath and meditation. 

It is hatha yoga with soft postures. It is suitable for people of all ages and most conditions.

Ilmoittautuminen ma 07.12.2020 klo 10:00 alkaen

Kurssitunnus: H212710 

Hinta: Kevät 36,00 €

Opettaja: Fernandez Fernandez Manuel

Max. opiskelijamäärä: 10

Min. opiskelijamäärä: 10

Opetuskieli: englanti, suomi

Ensimmäisellä kerralla mukaan: Ota oma joogamatto ja mukavat vaatteet. Jos mahdollista, ota mukaasi myös ohut peitto ja tukeva tyyny. Asukastila löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksesta. Please bring your own yoga mats and wear comfortable clothes. If you can, you can also bring your own thin blanker and a cushion or firm pillow. The community space is on the 2nd floor.

Lisätiedot: Mikäli kurssia ei koronavirustilanteen vuoksi voida toteuttaa lähiopetuksena, se muutetaan etäopetukseksi. Tuolloin sinun tulee hallita tietokoneen (mukaan lukien mikrofoni ja kuulokkeet) peruskäyttö. 
Lisätietoa koronan vaikutuksesta opiskeluun: https://www.hel.fi/sto/fi/opiskelu/Koronaviruksen+vaikutus+opiskeluun/
Due the Covid19 is possible that the course will be changed into distance teaching. Please see more info at the link above (In Finnish). 
Huomaathan, että kurssi on "monimuoto-opetusta". Se tarkoittaa, että jotkut kurssikerrat saattavat olla kokonaan etänä. Voit myös itse valita, osallistutko kullekin tunnille etänä vai paikan päällä.
Please notice that the course is "monimuoto-opetus" which means some of the classes can be online. It is also possible to attend either in person or online, whatever suits you the best.

Alkaa Ke 20.01.2021 klo 16:30 - 18:00

Päättyy Ke 21.04.2021 (13 krt, 26 t)

1 paikka jäljellä