KYLÄTALKKARI

Tällä hetkellä Konala-Seuralla ei tarjota kylätalkkaripalvelua, kylätalkkarin paikka on avoinna TE-toimistossa!

  • Koronarajoitusten aikana on tärkeää välttää turhia kontakteja. Kylätalkkari voi hoitaa kauppareissut ja muun asioinnin puolestasi.

  • Tilaa kylätalkkari omenapuiden leikkuuseen. Kylätalkkari oli puutarhurin opissa, jotta omenapuiden leikkuu sujuisi oikeaoppisesti. Vanhoja puita leikataan maltillisesti, joka toinen vuosi usein riittää. Maaliskuu on hyvä aika leikata omenapuut!

  • Ikkunanpesu tulee myös ajankohtaiseksi, kun aurinko paljastaa ikkunoiden läpinäkyvyysasteen. Kylätalkkari tulee pesemään ikkunasi - ja taas paistaa aurinko kirkkaasti!

Konala tarjoaa miellyttävän asuinpaikan eri taustoista ja ikäluokista oleville asukkaille.  Kaupunginosamme viihtyisyyteen tarjoaa apuaan Konala-Seuran kylätalkkaripalvelu, jonka ansiosta Konala on tunnettu mm. siististä pihoistaan ja kotonaan pitkään pärjäävästä senioriväestöstä. Kylätalkkarin palveluihin  kuuluvat jokamiesluokat työt, pikkuremppa, piha- ja puutarhatyöt, siivous, ikkunanpesu, asiointi, tietotekniikkaopastus, Ikean hyllyjen kokoaminen...

Konala-Seuralla on myös Y- tunnus : 0637758-9

Kylätalkkaripalvelu on siis kotitalousvähennyskelpoista.

Kylätalkkarin avulla pihatiet pysyvät aurattuina.